2/20/2017

PARIS, SOLEIL ET ISABEL MARANT

Så er jeg vendt tilbage fra dejlige Paris. Jeg må sige, at det var lidt en skuffelse at komme hjem til det her kedelige vejr i Dk, men sådan er det altid, når man kommer syd fra. Jeg har gjort mig dette lækre køb i Isabel Marant, og jeg er så glad for, at jeg gjorde det. Det er disse lækre sneakers fra deres fine lille butik i Paris. Udover dette fik jeg købt nogen få ting mere, men egentlig ikke det helt store, da jeg mærkeligt nok, ikke fandt særlig meget.

Ellers har min tur været helt fantastisk, selvom AirFrance havde overbooket, så vi var lige ved ikke at komme hjem igen. Det gik heldigvis. Jeg håber, at jeres ferie har været skøn.

2 kommentarer:

 1. Sikke nogle fede sneakers! Jeg er selv på jagt efter et par. Lyder som en skøn tur. Jeg elsker paris :)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, jeg håber, at du får fundet nogen. Det er altid så dejligt med nye sneakers :)

   Slet